Annons

Annons

dejta med barn youtube Lena Dunhams debutbok Not that kind of girl

nätdejting mail domän Läs & lär! Jag frågade mina döttrar vad de tyckte om The Big Bang Theory, situationskomedin om en samling överintelligenta nördar i Kalifornien. Jag råkade också säga att jag tyckte den var kul. Döttrarna suckade djupt, den var bara sååå 2010 och jag bara så borta.

omslag boken Not that kind of girl

dejta via facebook chat Not that kind of girl (Norstedts)

dejting 50 herraduras Men döttrarna förbarmade sig: ”Kolla in Lena Dunhams tv-serie Girls”, sa de. Så det gjorde jag. Den handlar om medelklasstjejer på 20 plus i New York. Neurotiska och fullt upptagna med att förlora oskulder, utveckla tvångssyndrom, experimentera med droger och drömma om konstnärliga yrken. Jag tänkte förskräckt – inte mina döttrar väl? Samtidigt, vansinnigt roligt, ungdomligt elände upphöjt till stor komik.
Nu kommer nätdejting mail login Lena Dunhams debutbok Not that kind of girl (Norstedts). Den innehåller allt av ovanstående. ”Jag är en tjej med ett passionerat intresse för självförverkligande, en tjej som skickar hoppfulla rapporter från fronten i denna kamp”, skriver hon. Håll i hatten, föräldrar – den nya generationen är här!

Annons

gratis dejting på mobilen yousee AV KENNETH GYSING

MER FRÅN FEMINA:


Annons

Senaste modenyheterna från Femina:

Annons


gratis dejting på mobilen koster ranking dejtingsajter finland dejtingsida för gifta personer Laddar